Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem za poslední 4 měsíce pány s odznakem potkal čtyřikrát, z toho jednou přímo ve vozidle. A potkat je krátce před půlnocí v přestupním tunelu z linky A na linku B rozhodně nemělo chybu.

0 0
možnosti

To je jako když na koupeném DVD bylo nutné shlédnout klip o tom, že stahování je špatné. Taky to člověka akorát naštvalo.

0 0
možnosti

Naše rodina je proslulá zapomětlivostí a roztržitostí, nám upozorňující samolepka nevadí.

0 0
možnosti
Foto

V MHD Brno máme taková poutavá videa - prezentace, abychom se za jízdy nenudili. Tak se např. dovídáme, kolik černých pasažérů se jmenovalo Pavel, Matěj, Tomáš ... , nebo ve kterých tramvajích jich jezdí nejvíc (překvapivě v nejdelší 1 táhnoucí se přes celé Brno). Zajímalo by mě, k čemu je taková informace dobrá?! A kolik do toho vrazí státem dotovaný DPMB. Beru, že se pořizují klimatizované busy, to je super, ale tohle?

0 0
možnosti

Účtenkovka netáhne, počet zúčastzněných klesá - (Ekonomika iDNES). Tedy nový nápad s - novým autem! Říkám - Zastavte už konečně - tento umělý nesmysl! Sdělme si otevřeně, že EET je projekt ideologický a nic očekávaného nepřináší! Lepší by byl článek o - Státním dluhu, který v pololetí vzrostl - proti konci roku 2017 zhruba o 89 miliard korun (na 1,714 biliónu). Na MF se již objevují nápady obnovit Kalouskovy Dluhopisy, k sanaci Státu. Toto je snad rozumná cesta, jak zainteresovat české domácnosti - nikoliv kravina Účtenkovky. Piktogramy v MHD mají účel - Identický - propagandistický ... :-)

6 0
možnosti
Foto

V94l62a89d76a 56V17a11n13e52k

31. 10. 2018 9:39

Nesmyslná EET u nás zavřela malé prodejny potravin,a zatím pár vesnických hospod,ze kterých zákaz kouření vyhnal i štamgasty do garáží kamarádů, kde vesele popíjí a kouří dál...bez DPH,EET a další státní buzerace ! Zjištění že daně platí pouze hlupáci, když chytří optimalizují mi také otevřelo oči a já se po mnoha letech přizpůsobil...;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1041x
Petr Binder alias poutník Hroch.

www.petrhrochbinder.cz

Autor různých knížek v sérii Putování Hrocha, které pomáhají a pak knížek v pevných vazbách. Byl jsem nechtěné dítě beze jména, Osmý příchod syna, Udělám z tebe milionáře a Království v rámu.