Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Blog napsaný s chutí R^

0 0
možnosti

Nojo, bejvavalo. za uherak povazuju znacky Pick a Herz. A nejlepsi bejval na chlebickach, at zu z domu potravin, nebo jinejch lahudek. Chlebicky dnes spise nejsou a uherak je nejaka kometa nebo juliska.

0 0
možnosti

I48v59o 44Ž54á76č50e55k

25. 5. 2019 6:32

Mám v ledničce balíček krájeného Picku. Náhražku bych nekoupil. Chlebíčky jsou, i když nevím, jestli zrovna s uherákem.

0 0
možnosti

A86l59e26x 84G74r86e21g33o96r

24. 5. 2019 12:11

Uherák je uherák. Ale ta plíseň se vytvoří sama díky technologickému postupu.

Mám na něj recepturu ale v domácích podmínkách se dá dělat prakticky jen v zimních měsících a ještě si k tomu člověk musí vzít dovolenou a nebo být nezaměstnaný, jak je to zdlouhavé.

0 0
možnosti

Uherák je samozřejmě uherák, ale Princ taky není špatný.:-)

0 0
možnosti

Není nad pravý uherák, který je vyráběn podle klasické staré receptury. Nejenže výborně chutná, ale obsahuje i hodně antioxidantů, takže je zdraví prospěšný. Nesmí se to ovšem přehnat s konzumovaným množstvím, na posezení by se nemělo sníst více než 40g této lahůdky.

0 0
možnosti

Letmo jsem viděla 400. To bych označila za přehánění;-D

0 0
možnosti
Foto

Nejenže je spousta lidí, kteří uherák ve vyšším věku jíst nemohou, ale ještě mnohem méně je těch, kteří si pravidelně dávají dvě, tři kolečka (ale kolem baráku). ;-(

0 0
možnosti

Jejda, je to se mnou (asi špatně) přesně, jak píšete ve dvou úvodních odstavcích štangle a tlusté špalky a lepší to asi nebude, jen intervaly mezi nákupem se budou prodlužovat. No a na tenko krájený, taky jsme zkusil, ale ten je nej na vece z Globusu a k tomu vajíčko,okurčička a paprička...to je ono;-D;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Včera jsem dostal štangli, teda štangličku, k svátku. A byla večeře, uheráček, niva, madeland, rajčata, okurka, paprika, francouzská bagetka, argentinský malbec. Co Vám budu povídat... ;-)

0 0
možnosti

A co na to hladina cholesterolu, pane Kroupo?

0 0
možnosti

poctivej pravej uherák,jedině na teninká kolečka, přes která bylo vidět...jen tak se ty chuti na jazyku rozplynuly a nebe v h.ubě bylo dáno.... špalíky sice zubům dopřály rozkousání této dobroty,ale už to nebylo ono.....;-)

3 0
možnosti

Souhlas ! Zkusil jsem obojí, a uherák na špalky chutná daleko méně.Je to jako jíst kaviár polévkovou lžící.Takové dobroty je třeba konzumovat v malých dávkách, to pak neškodí v jakémkoli množství.;-)R^

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS