Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dotace ano,ALE... Ne na ziskové podnikání. Příklad z Agrofertu- pekařský koncern dostal dotaci na linku na výrobu (záměrně nepíšu pečení)toustového chleba. To je vysloveně vyhazování peněz oknem! Pokud chci vyrábět nový produkt (otázka je,jestli je nový,když už se tady běžně prodával stejný od jiných výrobců) tak si na rozjezd výroby mám vzít komerční úvěr nebo ho zaplatit z vlastního!

1 0
možnosti
Foto

Brzy potom, co by byly po vašem návrhu zrušeny dotace, by zkrachovala půlka Evropy. Za povšimnutí stojí zpráva z NKÚ (vyšla na teletextu ČT), podle které ministerstvo zemědělství ČR v letech 2018-2021 /vedené tehdy Marianem Jurečkou!!/ finančně nepodporovalo malé zemědělské podniky, ale pouze ty velké. Dlužno dodat, že Jurečkova rodina je vlastníkem rodinné farmy na Přerovsku. ;-(

2 0
možnosti
Foto

A to by bylo správné. Trh by se vyčistil a začal by poskytovat takové služby a výrobky, které by byly skutečně poptávané.

2 1
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1041x
Petr Binder alias poutník Hroch.

www.petrhrochbinder.cz

Autor různých knížek v sérii Putování Hrocha, které pomáhají a pak knížek v pevných vazbách. Byl jsem nechtěné dítě beze jména, Osmý příchod syna, Udělám z tebe milionáře a Království v rámu.