Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

objednala jsem si od jedné paní balík a nedošel - pošta ho ráčila ztratit. A nic se neděje - pošta nekomunikuje.

0 0
možnosti
Foto

I19v41a24n 52V58e32s49e19l10ý

13. 12. 2018 13:45

Nekomunikuje protože si napsala do svých pravidel, že adresát nemá právo na nic ( níž jsem ho pojmenoval "obtížným hmyzem") a reklamovat může jen odesilatel

0 0
možnosti
TK

O Vánocích nefunguje nic, nejen pošta. Všichni mají najato jen tolik lidí, aby to tak tak zvládali v průběhu roku. Když se pak od poloviny listopadu nahrne násobně tolik zakázek, nemají šanci to zvládnout.

0 0
možnosti
PK

Omyl, balíky budou míti stále zpoždění a ředitel dostane zlatý padák...;-D

2 0
možnosti
Foto

Myslela jsem, že s jinou přepravní službou to bude lepší, ale na balík od PPL čekám už od začátku prosince. A to psali, že doručí do 24 hodin....;-)

1 0
možnosti
JK

Otázkou je, kdy ho odesílatel podal.

0 0
možnosti
Foto

Není třeba měnit manažery, to je k ničemu. Poštu je třeba zprivatizovat, to znamená také odstranit monopol na listové zásilky.

4 1
možnosti
FD

No když má takové manažery jako je zloděj Dvořáček,tak se není čemu divit.

0 0
možnosti
Foto

Českou poštu vede od roku 2014 ČSSD a na to, co všechno nám občanům tato dávno "provařená" strana před každými volbami slibovala, se nikdo nemůže divit, že nic nesplnila. ČSSD je v preferencích nyní na pěti procentech a do dvou let spadne na nulu. ;-( A dobře jí tak.

4 0
možnosti

To se těm problémům divím.Vždyť tam nastoupil Laube,kterého tam ulil Chovanec,jako odměnu za zlikvidování jediného úspěšného protikorupčního útvaru.Tak by aspoň mohl roznášet balíky!;-D

8 0
možnosti
MV

ceska posta - takovej evergreen - nic noveho, nic prekvapiveho, stale stejne spatne

0 0
možnosti
Foto

I19v23a52n 72V69e43s73e54l30ý

12. 12. 2018 15:41

Je to marné ať už je ve vedení pošty kdokoliv. Už jsem to zde zmínil mnohokrát, dva roky to sleduji a z deseti balíků do ruky nebyl správně doručen ani jeden, třikrát z toho se pošta přiznala že se doručit balík ani nepokusila. Adresát je pro ně prostě "obtížný hmyz" který dle jejich podmínek nemá na nic nárok a musí běžet na poštu, kde stráví "mládí" (reklamaci může podat pouze odesílatel a proč by to dělal když on potíže nemá) a je jedno, že u e-shopů si doručení, až na vyjímky, platí on sám. A státní dozor, tedy ČTÚ na balík do ruky a balík na poštu nedohlíží - odpověděli mi, že to není základní poštovní služba nad kterou dozor provádí, ale komerční služba ČP která jde mimo jejich pravomoci.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS