Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Napište druhý díl,jak dnes neumí lidé chodit do metra a valí se po schodech kdekoliv.

0 0
možnosti
Foto

Je každého věc, nakolik pospíchá. Kdyby ale lidé uměli říct "S dovolením" tak, aby je bylo slyšet, místo vrážení do jiných, hned by to bylo o něčem jiném...

0 0
možnosti
JS

Čas je drahý... a kdyby lidi byli vychování a stáli vlevo, tak není problém a já jak píše pan Brezolubský, tak o víkendech jsou intervaly 10 minut a to si tedy sakra rozmyslím, zda stát nebo jít...

1 0
možnosti
JK

Přestaňte stát vlevo.

2 1
možnosti
JB

Ano stojíR^

kdybyste tím metrem někdy jel, tak zjistíte že o minutovém intervalu si můžete nechat tak akorát zdát. O víkendu není 10 minut problém.

2 0
možnosti
Foto

o víkendu nejsou eskalátory plné - projdete bez problémů

0 0
možnosti
KS

Mockrát jsem zažil s kočárkem pro dvojčata situaci, kdy se někdo pokoušel protáhnout kolem...

1 1
možnosti
IM

I53v95a40n 55M92i11n38á47ř

22. 11. 2018 19:35

Lidi stojící nehnutě v levé části eskalátoru a .. znemožňující ostatním průběžně sejít, upřímně nesnáším. Proč bych měl pokaždé jen trpně snášet, že mě vagon metra ujíždí .. právě před nosem. Kdo chce a nepospíchá stojí vpravo. Není sebemenší důvod, proč by v levé části nemohli cestující - rychleji, či pomaleji sestupovat. Aby nebylo pochyb, že jde JEN o názor "bezohledného mládi" - je mi 72 let !

8 2
možnosti
KL

tihle silenci me vzdy pobavi, chapu to v dobe, kdy je interval 10 minut, ale fakt se musim smat kdyz nekdo malem skace po trech schodech a pak jeste rozrazi dvere vagonu, kdyz za 2 minuty jede dalsi. ale treba mu z nadrazi prave odjizdi vlak, co ja vim.

2 0
možnosti
TN

Dnes již málokdo ví, jak se správně "přepravuje" po eskalátorech - jeden stojí vpravo, za ním o schod níže stojí vlevo, dálší stojí o schod níže vpravo atd. Jedná se o optimální řešení. Problém pražských eskalátorů je v jejich šířce, která je malá pro dvě vedle sebe stojící dospělé osoby. Prostě neexistuje průh pro stojící a vedle průh pro jdoucí. Tomu chybí 35 cm! Proto ty časté vzájemné údery.

1 5
možnosti

Mám přes sto kilo živé váhy, vejdu se ve dvojici na jeden schod a když běžím po schodem, do nikoho nevrážím.

Nevím, ale Vaše teorie se krutě neshoduje s mými praktickými zkušenostmi. Možná to není otázka schodů a rozměrů, ale prosté lidské slušnosti.

3 0
možnosti
PK

Nestojí to za to, co by pražák, taky jsem chodíval, ale vždy úzkostně po pravé straně, abych nikoho nesrazil. Dnes již padám, jen díky psovi a to na stráních a kopcích v honbě za lepším klacíkem a ztraceným míčem, zrovna dnes se mi jeden pád na záda taky povedl, pejsanovi se ta hra moc líbila a já jen doufám, že dnes usnu.;-(

0 0
možnosti
HP

Nemuzu se samozrejme chovat jako hovado a lidi porazet. Ale nesouhlasim s tou ztracenou minutou - takto kdysi taky argumentovala jedna pani, kterou jsem slusne pozadala aby se posunula a ja mohla projit ... ano dalsi metro treba jede za minutu, ale kvuli te dalsi minute nestihnete dalsi spoj - a uz mate zpozdeni treba deset minut ... no a ujede Vam vlak/autobus, ktery jede treba az za dve hodiny nebo taky vubec. Ano - mohla jsem vstat driv ;-) jak ta pani take arbumentovala, ale ruku na srdce, snad kazdemu uz se nekdy stalo, ze se nekdy zdrzel a nekam pospicham.

5 0
možnosti
Foto

kvůli tomu vždy vyrážím s předstihem, abych měla rezervu a nemusela honit každou minutu. No a když to nevyjde, on se svět nezboří.

1 2
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1041x
Petr Binder alias poutník Hroch.

www.petrhrochbinder.cz

Autor různých knížek v sérii Putování Hrocha, které pomáhají a pak knížek v pevných vazbách. Byl jsem nechtěné dítě beze jména, Osmý příchod syna, Udělám z tebe milionáře a Království v rámu.