Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P64e89t21r 15B82u15r39i29a15n

12. 11. 2018 23:23

Pane, vzpomeňte si na tohle až budete číst nějaký srdceryvný článek o obětech lichvářů v nebankovním sektoru :-) Tam to totiž funguje podobně. Neplatič je většinou arogantním pánem situace, který sám rozhoduje o tom kdy a kolik zaplatí. Protože z médií ví, že "morální právo" je na jeho straně. No a ostatní lidi jim to žerou.

Sice nevím, jaký je rozdíl neplatit za odebrané služby a zboží v tomhle a ve vašem případě, ale Vám karma.

0 0
možnosti

J35i41ř57í 73J48a80n60d21a

12. 11. 2018 12:54

No, vlastně jsem chtěl jen poděkovat všem, kteří platí včas a pořádně. Ještě nedávno to bylo normální, ale dnes?

...

Nechci to zlehčovat, ale myslím, že nebylo. Stačí některé filmy pro pamětníky nebo jak Bajza v "Bylo nás pět" posílal syna, aby obešel dlužníky. Můj strýc byl krejčí, který se vyučil v jednom vyhlášeném pražském krejčovství. Mistr vždy poslal nějakého učně s hotovými šaty k zákazníkovi a hlavně je nabádal, aby se nenechali odbýt s placením. Strýc se vždy chlubil, že patřil k nelepším inkasistům.

0 0
možnosti

Domnívám se, že se to někde vypařilo vb dobách starých - Všelidovost vlastnictí + dobách nových - Je pondělí, je pozdě, zbohatnout jsem měl již v neděli. (Opakuji se, nicméně rád). Mám pozůstastalost spisů po živnodědkovi - všechno možné, ale něco tam chybí - Razítko! Dotazem na otce mne vyhlásil za blba - řka - A k čemu razítko? Pan Binder s panem Bučkem uzavřeli Dohodu - smluvili podmínky plnění, podali si ruce s nezbytným pohledem do očí! (To vždy zdůrazňoval). Šlo o to, že nad razítkem - stálo to cenné! Jméno a ta podaná ruka důvěry! (Jistě, pokud se nedařilo - Přesně naopak, ta strana která měla potíž s naplněním se ozvala sama! Omlouvám se a HLAVNĚ - Nikde to, prosím neříkejte) !!! ... :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1041x
Petr Binder alias poutník Hroch.

www.petrhrochbinder.cz

Autor různých knížek v sérii Putování Hrocha, které pomáhají a pak knížek v pevných vazbách. Byl jsem nechtěné dítě beze jména, Osmý příchod syna, Udělám z tebe milionáře a Království v rámu.