Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když jsme byli před 2 roky s přítelem v Tokiu, bydleli jsme "za městem". Do ubytování jsme dojížděli přímětským vlakem - asi jako z Masaryčky do Horních Počernic... A pozdě večer (jak jinak) jsme se stavovali v místním hypermarketu, v jídelním koutku. Několikrát jsme si tam koupili sushi-set v krabičce. A ještě ke všemu ve slevě, protože za pár hodin zavírali.

Řeknu to na rovinu: 90% sushi prodávaných u nás, a to i v restauracích, se může v porovnání s tím rovnou vyhodit.

0 0
možnosti
ŠM

kupovaným říká kamarádka "předražená rejže", taky si je připravujeme samy....

0 0
možnosti

Za mě je sushi běhající na pásu nejlepší zážitek hlavně pro děti :) A to bez ohledu na to, že už si obě zvládají ošoulat vlastní, pokud jim k tomu laskavě předtím uvařím rýži :) Ale jinak máte pravdu, domácí je lepší, levnější a s rýžovarem ani ne moc pracné. Což mi připomíná, že nám došla nori, díky za blog. Jdu si napsat a děti mě třeba neumlátí hůlkami :) Pěkný den ;-D

0 0
možnosti
Foto

Máte karmu, ale nemám vás rád. Vyvolal jste u mne Pavlova, až se budu muset přeodít. :-)

Sushi miluji a popsal jste to úplně přesně a lahodně. Jen u běžícího pásu je žádoucí být hned v předu, jinak k vám nějaké to nigiri ani sashimi nedoběhne.

0 0
možnosti
ŠM

kam chodíte? Zatím jsme byla u třech běžících pásů a nikde to nebylo nic moc...

0 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1041x
Petr Binder alias poutník Hroch.

www.petrhrochbinder.cz

Autor různých knížek v sérii Putování Hrocha, které pomáhají a pak knížek v pevných vazbách. Byl jsem nechtěné dítě beze jména, Osmý příchod syna, Udělám z tebe milionáře a Království v rámu.