Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na venkově se lidé stále zdraví, v městech je to horší, a ve velkoměstech to vlastně ani nejde... :-/ Jako dítě - nepozdravit na ulici staršího člověka - koledovala jsem si doma o pohlavek. Dnes některé děti nezdraví ani sousedy v domě. Ale je pravda, že úsměv a pozdrav nestojí člověka nic, a potěší. Zejména u prodavaček(ů) v obchodě. I tam se vytrácí. Zamračené prodavačky nemám ráda, takovým obchodům se vyhýbám. Dobrý den ;-);-);-)

0 0
možnosti
Foto

R^usmějte se na někoho na ulici a pomyslí si, že jste cvok nebo že provokujete a chcete ho naštvat-v případě opačného pohlaví zas riskujete že si to vyloží, jakože ho chcete sbalit;-Dale ne, tak hrozné to není a já s vámi souhlasím a dávám karmu;-)

0 0
možnosti
Foto

To jepravda. Zrovna včera měpozdravila jedna neznámá paní, a stále přemýšlím, jestli ji odněkud znám, anebo si mě s někým spletla. Na ulici také často zdraví i poněkud (retardovaní) jedinci.:-/Těm nikdy nezapomenu pozdrav a úsměv opětovat.

0 0
možnosti

Máte samozřejmě pravdu. Je nemožné - nepozdravit! Mj., už tím, že jde o základ ,můstku ke konverzaci. (V osobním - služebním žívotě). I zde však zrady - "Jak se máte" !? Fakt si říkám, co chce tazatel vlastně slyšet? A zcela odmítám - "A přeji vám krásný den" - To mi zase připadá, jako kdysi vytlačování Ježíška Dědou Mrázem :-)...

0 0
možnosti

Tazatel chce slyšet, že se máte dobře. A co je špatného na popřání krásného dne? Jo kdybych slyšela "Mějte hezký den", ty by se mi otvírala kudla v kapse.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS