Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Mj., ty kamery si prozíravě pořídila většina řidičů DP vlastním nákladem. (levné). Neuvěřitelné záběry, kdy osobní auto vybržďuje bus, plný lidí. Profi řidič již mlčí a usmívá se, mám tě vole na záznamu. Ekova dělá tramvaje pro USA, zvláštní je, že nemá 1 zrcátko ! Vše je pod elektronikou na obrazovce. Jsou legislativně dále ! Záznam kamery, je jasný soudní důkaz. Obecně - Žádných socio výzkuml není třeba ! Co se děje na silnicích - děje se ve společnosti ! Nu, pravda i ve vlastním voze . :-)

0 0
možnosti
PV

P17a82v55e71l 77V41é47b83r

23. 3. 2018 12:15

Lepší ne zcela korektní slůvko utrousit a tím snížit svůj stres (ostatně - kdo to, krom lidí v autě, slyší?), než to v sobě střádat a potom vybuchnout...

1 0
možnosti

Taky si myslím, že není dobrá cesta, to v sobě dusit.

0 0
možnosti
Foto

Nadávat za volantem znamená, že řidič nemá přehled o situaci. Jistě, jednou za čas má právo si ulevit, ale situace obecně není tak hrozná, aby bylo nutné stále nadávat.

0 0
možnosti
Foto

To máte jistě pravdu. Také nenadávám neustále. Jen po bouračce, kdy mne sejmul jeden pospíchač a mám doživotně rozbitá záda, jsem poněkud nesnášenlivý k ohrožovačům. V každém případě je článek lehkou nadsázkou :-)

0 0
možnosti
PK

,,taky uvažuji o tom si jí pořídit, ovšem z jiného důvodu a to pokud k něčemu dojde, abych měl alespoň nějakou podporu..R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS