Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Píše se v blogu o voličích ČSSD?

0 0
možnosti
DS

V tomto případě jde už o voliče Babiše :-)

0 0
možnosti
DS

Takovýhle článek jsem nečetl od doby, co v Ústí zbourali zeď. Jak hloupý musí být člověk, aby napsal něco takového? Kolik v sobě musí skrývat nenávisti? Ale zase na druhou stranu i blbost je důsledek genetického křížení, takže za to chudák vlastně nemůže.

Pro ty, co mi přihodí mínusy - Autora kritizuji proto, že nedává do diskuze žádné nové informace, ani nápady. Jen se snaží rozdmíchávat nenávist. Tohle je to nejhorší řešení jakéhokoli problému. Přitom dotyčný vůbec nezná situaci na pracovním trhu. Z takové hlouposti potom vznikají podobné žvásty.

1 6
možnosti
VT

Vážený pane Strouhale, mínus vám dávám proto, že autora kritizujete že nedal žádné nové informace a nápady. Sám však nedáváte také nic nového a to považujete za správné?

Čekal bych, že když kritizujete rozbijete autorovy myšlenky na prach svými argumenty. Bohužel jeden jediný argument, který používáte je ten, že je autor hloupý a nemůže za to.

Proč nepoužijete své argumenty a neukážete mu, že se mýlí? I když od vás čekám jediný argument, že takovým lidem nemá cenu něco vysvětlovat. Nebo se mýlím a skutečně použijete pádné argumenty a vyvrrátíte to, co autor píše?

3 0
možnosti
PV

Blog je napsán velmi silně jednostraně - já jsem pro stejná pravidla pro všechny !

Uvedu příklad z realu - chlap po padesátce přišel o práci a skončil na nějakou chvíli na pracáku - tam na něj celkem dost brutálně tlačili, že má práci támhle a tady - jenže ono dojíždět 40km za 17hrubého opravdu není žádná hitparáda i zeptal se jestli takhle tlačí na všechny uchazeče - odpověď byla - no jo , jenže oni nemají takovou kvalifikaci - tedy pro pobírače je výhoda pokud nic neumí a nikdo je nikam netlačí - známý si našel práci po cca 3 měsících a po tuto dobu nedostal ani korunu protože systém je nastavený jako dlouhodobý a lidé kteří 30 let pracovali do tohoto schématu jaksi nezapadají

7 0
možnosti
MD

A co ted? Podekovani vyjimkam, prohlaseni 'cest vyjimkam'?

Kdo si dnes vzpomene na ty, co denne 40 roku vstavaji rano ve ctyri aby v sest uz 'delali u ponku' za vcelku mrzky peniz?

0 0
možnosti
Foto

Já znám z praxe jedno, údajně práci se vyhýbající etnikum - tedy několik desítek jedinců tohoto etnika, kteří po kapsách nosí svazky dvoutisícovek, vydělaných prací.

Pokládají střechy, práce těžká a nebezpečná. A jako takovou třešničku na dortu řeknu, že jeden z těch chasníků v úporné snaze vytáhnout peníze z těsných džín, čtyři dvoutisícovky přetrhl a náš pan ředitel mu je musel v bance vyměnit za bezchybné.

P.S. A slovo Rom nenávidí, ale v kapsách mají rumunské doklady.

0 0
možnosti
PS

Vždy jsem si chtěl vyzkoušet jaké to je být na druhé straně barikády. Být ten s nadhledem co kritizuje prostý xenofobní lid. Váš blog je pro tento účel ideální. Připravte se že váš blog roztrhám na kousky, použiji záplavu argumentů a odkazů. Nebojte se zbraní které vás velice jednoduše usvědčí ze lži máme dost a dost. Nejprve bych rád poukázal na nezvratitelný fakt, tím faktem je že jste xenofob. tímto bych mohl klidně skončit protože tento fakt je více než dostačující. Ale já zajdu ještě dále. Ve svém blogu píšete "Bereme si ze společné hromady a máme na to nárok" pane to je jasný odkaz na komunismus, naprosto jasně nás chcete přibližovat Rusku. Dále uvádíte "Vyrobíme si za vaše peníze transparenty" , jasný odkaz na vaši nenávist vůči západním hodnotám, to dělali komunisté soudruhu !!!! A poslední do očí bijící je váš titulek "sociální paraziti" , tím jste se definitivně odkopal jako Daliborek.

PS: popravdě, kopat za tu správnou stranu je daleko jednoduší než jsem myslel. Stačí plný pytel nálepek a člověk se cítí jako vítěz.

2 3
možnosti

Sto ku jedné ze se to nedostane na titulku ;-)

1 0
možnosti
Foto

To bys, Karle vyhrál. Já si spíš interně vsázel na soukromo.

1 0
možnosti
MC

KarmaR^.To jsou morální výdobytky socialistického veřejného blaha. Měl jste tento článek půjčit některému sociálnímu demokratovi v boji o kandidátský post na předsedu. Zcela určitě by zabodoval a dostalo se mu v sále ovací ve stoje.

3 0
možnosti
Foto

Karma a článku dávám tak hodinku, dvě.

5 0
možnosti
ZJ

Ovšem, je tu ještě jedna skupina. Ta dělá, že dělá a hlasitě podporuje požadavky té první.

8 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1041x
Petr Binder alias poutník Hroch.

www.petrhrochbinder.cz

Autor různých knížek v sérii Putování Hrocha, které pomáhají a pak knížek v pevných vazbách. Byl jsem nechtěné dítě beze jména, Osmý příchod syna, Udělám z tebe milionáře a Království v rámu.