Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdysi jsem, ja hlupak, odvazel stare autobaterie do sberneho dvora v CB.. Byli na me neprijemni a meli kecy. Dnes to vozim do sberny, daji mi 9kc za kg a jeste podekuji.

0 0
možnosti

Ještě nedávno se tonery vykupovaly - už ne?

0 0
možnosti
JD

dovezl jste jim někdy po vanocích hromadu tužkovych baterek z dětskych hraček? nebo rozbity teploměr se slovy je stary rtutoví ? pak teprv uvidíte co je to sběrný dvůr, seberou to od vas na dvoře :-) to nei třídirna jen sběrný

0 0
možnosti
MT

Jestli těch tonerů generujete hodně, nechte si na ně do kanceláře přivézt sběrný box - papírovou škatuli, kterou vám čas od času někdo vymění za prázdnou. Nebo je sbírá Alza.

2 0
možnosti
ŠB

No neviem aká legislatíva platí v ČR, ale vo VYSPELOM svete (vrátane SR) sú tonery podobne ako žiarovky/žiarivky, pneumatiky, batérie, použitý olej a x ďalších výrobkov považované za nebezpečný odpad - to v zbernom dvore určite nezoberú. Vo vyspelom svete je v každom výrobku zaúčtovaný recyklačný poplatok a v rámci neho sú povinní tie batérie, žiarovky, tonery a x ďalších výrobkov BEZPLATNE odoberať ich predajcovia a ďalej ich posúvať na odbornú likvidáciu (repasovanie atď.).

3 3
možnosti
ŠB

... v zbernom dvore určite nezoberú... - myslím BEŽNÝ zberný dvor. Viem že existujú aj zberné dvory, ktoré sú vybavené na zber nebezpečných odpadov - ale podľa reakcie pracovníka asi nešlo o tento prípad.

1 0
možnosti

A co si myslíte, že Vám odpoví člověk, co měl problémy vyjít základní školu? Teď neurážím jeho, ale Vy nemůžete od daného člověka moc očekávat. On tam není proto, že by byl příznivce ochrany životního prostředí. Jemu je jedno, jestli hází pneumatiky do kontejneru a nebo do řeky ...

3 0
možnosti

No jasně. Po pracovní době naloží pneumatiky a jede je hodit do řeky.

0 0
možnosti
Foto

R^plasty už taky nejsou tak žhavým hitem-a my blbci třídíme taky jak divíR^

1 1
možnosti
RZ

plasty a papir se napr. v Praze vozi do spalovny a michaji se z normalnim odpadem, protoze ten by bez nich nehorel (je moc "vytrideny"). Takze takhle to funguje. Uzvreny kolobeh ... :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1041x
Petr Binder alias poutník Hroch.

www.petrhrochbinder.cz

Autor různých knížek v sérii Putování Hrocha, které pomáhají a pak knížek v pevných vazbách. Byl jsem nechtěné dítě beze jména, Osmý příchod syna, Udělám z tebe milionáře a Království v rámu.