Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)    ......Největší zadlužovatel v historii, chemik Kalousek, dnes největší bojovník proti plánovanému rozpočtu :  !!!!!!

0 2
možnosti
Foto

Jedna věc je nasekat dluhy v krizi, jiná věc je nasekat dluhy v době růstu. Hádejte, kdo je kdo, vy jeden „největší zadlužovateli“?

0 0
možnosti
Foto

Budete-li plánovat vyrovnaný rozpočet, dostanete se na konci roku do schodku 100 ml. Budete-li plánovat přebytkový rozpočet ve výši 100 mld., dostanete se do schodku 200 mld. Čím více budete škrtat ve státním rozpočtu, tak tím více přiškrtíte ekonomiku. Tudy cesta nevede. Čím větší budete mít schodek, tím více vyberete na daních díky růstu ekonomiky.

1 1
možnosti
ZJ

.... tak to je tedy ,,OBJEV":-(:-(!! Jestli takto ,,plánujete" i chod Vaši domácnosti, tak u Vás nyní slaví exekutoři dožínky;-)!!

1 0
možnosti
Foto

Je to těžké. V roce 1995 bylo možné prožrat státní majetek, tak se dal vyrovnaný rozpočet lépe udržet - dnes to není možné Rv

1 2
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1041x
Petr Binder alias poutník Hroch.

www.petrhrochbinder.cz

Autor různých knížek v sérii Putování Hrocha, které pomáhají a pak knížek v pevných vazbách. Byl jsem nechtěné dítě beze jména, Osmý příchod syna, Udělám z tebe milionáře a Království v rámu.